Monipuolista asiantuntemusta

LTR-Rakennus Oy on vuonna 1983 perustettu perheyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Kemissä, Oulussa ja Nurmijärvellä. Toteutamme teollisuus-, toimitila- ja korjausrakentamisen lisäksi myös haastavia ja erikoisosaamista vaativia kohteita koko Suomessa. Asiakkaitamme ovat muun muassa teollisuuslaitokset, julkinen sektori, pankit ja vakuutusyhtiöt sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt. Viime vuosina keskimääräinen liikevaihtomme on ollut noin 35 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on tällä hetkellä noin 100 rakennusalan ammattilaista.

Sertifioitu toimintajärjestelmä

LTR-Rakennuksella on ISO 9001:2015 (laatu), ISO 14001:2015 (ympäristö) sekä ISO 45001:2018 (työturvallisuus) -standardien mukainen toimintajärjestelmä. Toimintajärjestelmä auditoidaan vuosittain Inspecta Oy:n toimesta.

Todistukset-ikoni

Todistukset

Tilaajavastuulain mukaiset todistukset.

Rakennustyömies-ikoni

Töihin

Töitä rakennusalan ammattilaisille.

Koko maan kattava tekijä- ja toimittajaverkosto

Tekijä- ja toimittajaverkostomme kattaa koko maan. Pystymme reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti, sillä laajan verkostomme ansiosta voimme siirtää resursseja minkä tahansa yksikön tueksi tilanteen niin vaatiessa.

Perehdymme huolella jokaiseen työkohteeseen

Jokaiselle työkohteellemme laadimme kohdekohtaisen laatusuunnitelman sekä työturvallisuus- ja ympäristönsuojelusuunnitelman. Suunnitelmat kattavat myös aliurakat ja hankinnat.